Ποιοί Είμαστε

Ονομάζομαι Γκαρίπης Θωμάς, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και έχω σπουδάσει φωτογραφία και κινηματογράφο.

Όντας από μικρός πνεύμα ανήσυχο και φύση καλλιτεχνική, έψαχνα συνεχώς τρόπους έκφρασης μέσα από την τέχνη, τη ζωγραφική, τις ιδιόχειρες κατασκευές.

Από μικρό παιδί συνήθιζα να βλέπω τα πράγματα με διαφορετική, κριτική ματιά.

Εσωτερική μου ανάγκη μου ήταν να απορροφήσω τον γύρω κόσμο και να τον αποτυπώσω σε δημιουργήματα της φαντασίας μου.

Μία άρρηκτη σύνδεση με την ύλη με καθόριζε από πολύ νωρίς, μία σύνδεση που με «ανάγκαζε» να μεταμορφώνω την ύλη σε μορφή και την εμπειρία σε μνήμη.

Όραμά μου, να μεταφέρω αυτή την οπτική στους γύρω μου.

Και εκεί που τελειώνει το όραμα ξεκινάει η δημιουργία.

Έτσι, το 2020 αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου και να δημιουργήσω μαζί με την ομάδα μου την Becubeproject.

Μία εταιρεία που η φιλοσοφία της στηρίζεται αποκλειστικά στην πηγαία αγάπη και το μεράκι των δημιουργών της, στον σεβασμό και στην υπόκλιση μπροστά στη μαγεία της φύσης και σε κάθε υλικό που αυτή μας προσφέρει.

Τα δημιουργήματά μας, έργα τέχνης, έπιπλα και διακοσμητικά από φυσικά υλικά, έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τη σχέση των ανθρώπων με το περιβάλλον και να
βοηθήσουν στην κατανόησή του, κουβαλώντας το καθένα από μία ξεχωριστή, διαφορετική ιστορία.

Δέσμευσή μας, να εμπνεύσουμε, να προσφέρουμε δημιουργικότητα, ελευθερία, δύναμη και αρμονία στον καθένα από εσάς, που θα μας εμπιστευθεί.

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι, περιηγηθείτε στη σελίδα μας και γνωρίστε την ιστορία μας.

Με τη φαντασία μας τετραγωνίζουμε τον κύκλο !!!